26/4 Webinar: Aktuella och framtida möjligheter för life science-företag i Hagastaden

I life science-klustret Hagastaden finns redan idag Karolinska Institutet, Karolinska Universitetssjukhuset, S:t Eriks Ögonsjukhus och över 120 företag inom life science och hälsa. År 2030 kommer den nya stadsdelen att stå helt färdig med tunnelbana, service och lokaler för life science. Välkommen till ett webinar där Akademiska Hus, Atrium Ljungberg, Castellum och Vectura berättar om […]

Detaljer

Börjar: 26 April @ 09:00

Slutar: 26 April @ 10:00

Webbplats: Klicka här

Arrangör

Värd: SSCI

I life science-klustret Hagastaden finns redan idag Karolinska Institutet, Karolinska Universitetssjukhuset, S:t Eriks Ögonsjukhus och över 120 företag inom life science och hälsa. År 2030 kommer den nya stadsdelen att stå helt färdig med tunnelbana, service och lokaler för life science. Välkommen till ett webinar där Akademiska Hus, Atrium Ljungberg, Castellum och Vectura berättar om vilka möjligheter de erbjuder i Hagastaden.

Vilka möjligheter finns för life science företag att etablera sig i Hagastadens life science-kluster?  Att som life science-företag finnas på en plats där det finns kompetens, en koncentration av företag, kapital, nätverk och möjlighet till formella och informella möten är ett sätt att positionera sig för att nå affärsmål och attrahera rätt kompetens.

Under webinariet får du en översikt av den framväxande Hagastaden som har nått visionen att skapa ett life science-kluster i världsklass. Idag samlar Hagastaden stora och små life science-företag, Karolinska universitetssjukhuset, St Eriks ögonsjukhus, affärer, restauranger och boende på en yta som är tre gånger större än Gamla stan. Dessutom finns KTH och Stockholms universitet i den direkta närheten tillsammans med det nationella forskningscentret SciLifeLab. Hagastaden är idag både ett life science-kluster och en levande stadsdel.

Under webinariet kommer fyra fastighetsaktörer som är aktiva i området; Akademiska Hus, Atrium Ljungberg, Castellum och Vectura, att presentera vilka möjligheter de erbjuder i Hagastaden.

Joakim Larsson, stadsbyggnadsborgarråd, Stockholms stad, har varit med under utvecklingen och kommer under webinariet ge sin syn på Hagastaden och den utveckling som skett. Ylva Williams, VD på stiftelsen Stockholm Science City berättar om life science-klustret Hagastaden. Webinariet avslutas med ett panelsamtal där vi även bjuder in Per Ragneborn, som är Sales Manager på det globala företaget Waters som etablerat sig i området och Camilla Klint, som är ordförande i föreningen Hagastaden Fastighetsägare.

Läs mer och anmäl dig här!